torsdag 20. januar 2011

Forventninger
Hvilke forventninger har du til Trøndelag Teaters oppsetning av Henrik Ibsens Et dukkehjem fra 1879? Hvilken karakter er du mest spent på? Nora? Torvald Helmer? Sakfører Krogstad? Fru Linde?
Hva tror du stykket handler om?
Skriv en kommentar der du svarer på spørsmålene!

Bildet er lånt fra: http://www.english-blog.com/archives/2008/10/ibsens_a_dolls_house.php

46 kommentarer:

 1. Jeg forventer at det er kompetente skuespillere og en dyktig regisør i stykket. Også at det er laget på en måte slik at det ikke blir kjedelig.
  Jeg er mest spent på Nora fordi det er livet hennes stykket er laget rundt.
  Jeg tror stykket handler om Elvis og madammen, og livet deres som store stjerner, og alt grumset med dop og slik i bakgrunnen.

  Av Nietsrot

  SvarSlett
 2. I og med at jeg har sett stykket på film tidligere, så vet jeg hvordan ting utarter seg. Jeg er spent på å se om Trøndelag Teater klarer å skape den stemningen, slik at jeg fatter interesse og har lyst til å følge med videre på stykket. Jeg er mest spent på karakteren Nora, og om hvordan hun kommer til å bli framstilt.

  SvarSlett
 3. Forventiningene mine om Et Dukkehjem er vel kanskje hvordan Trøndelag Teater har satt opp forestillingen. Jeg gleder meg til å se hvordan Nora spiller sin rolle. Jeg tror stykket handler om Nora og hennes fantastiske evne til å gjemme seg i et dukkeskall, selv om hun innerst inne har noen hemmeligheter som gjør henne til noe helt annet...

  Hilsen anonym 1

  SvarSlett
 4. jeg forventer at teaterstykket vekker min oppmerksomhet og at det blir spennende.
  jeg er mest spent på Nora.

  av random

  SvarSlett
 5. Forventingene til stykket er så som så, se hvordan trøndelag teater har satt opp stykket. jer er mest spennt på Torvald Holmer. jeg tror stykket handler om å komme seg unna virkeligheten.

  av Anonym 3

  SvarSlett
 6. Jeg håper teaterstykket er interessant og spennende, slik at jeg blir interessert og klarer å følge med. Er mest spent på karakteren Nora og hennes forhold til Dr.Rank.
  Jeg tror stykket handler om konflikt og kjærlighet, men blir ikke skuffet hvis det handler om noe annet.

  SvarSlett
 7. Heia!
  Elsker bloggen, du er forbildet mitt! :-)

  Forventningene jeg har til teaterstykket "Et dukkehjem" er å få se et modernisert stykke av et verk fra 1879. Jeg er spent på å se hvordan historien utarter seg og om det de har klart å få stykket spennende å se på. Jeg er mest spent på å se Nora, som skal bli framstilt som "dukke" men som har en hemmelighet som vil komme fram etterhvert.
  Jeg tror stykket handler om mennesker som lever som "dukker", som oppfører seg slik som de blir forventet å være, men at de etterhvert blir lei av å leve bak denne fasaden, og dette vil føre med seg at ulike hemmeligheter blir avslørt.

  koz&klemz

  SvarSlett
 8. Jeg forventer at trøndelag teater har satt opp forestillingen slik at det blir bra spenningsnivå, og at det blir mest mulig likt slikt Henrik Ibsen skrev skuespillet.

  Jeg er mest spent på Nora blir spilt siden det er hennes liv skuespillet handler om.

  from burkalow

  SvarSlett
 9. Heiaa! Kjempe fin blogg ^^
  stå på videre. Klem klem

  Jeg ser virkelig fram til Trøndelag Teaters oppsetning av Henrik Ibsens 'Et dukkehjem' fra 1879. Karakteren jeg er mest spent på er Nora, dette fordi jeg er spent på hvordan Trøndelag Teater har tolket denne kvinnerollen. Kvinnene på slutten av 1800-tallet hadde svært få rettigheter, og jeg håper dette kommer tydelig fram i stykket. Jeg tror stykket handler om et "dukkehjem", hvor fasaden er det viktigste. Stykket er nok en modernisert versjon, hvor jeg håper de får fram ironi og humor. Samtidig håper jeg virkelig moralen i stykket og intrigene kommer tydelig fram.

  SvarSlett
 10. drit bra blogg azza !!

  SvarSlett
 11. 1. Forventningene er relativt laber ettersom jeg vet svært lite om stykket. Samtidig kan det bli litt spennende med tanke på at det er modernisert.

  2. Jeg er mest spent på Nora fordi jeg lurer på hvordan hun klarer å løse dramaet som er rundt hennes person.

  3. Jeg tror stykket handler om familieinntriger, og hvordan Nora klarer å løse de problemene hun kommer opp i.

  SvarSlett
 12. big slick dick torstein21. januar 2011 kl. 05:16

  1. Forventningene mine til dette stykket er at det kommer til å bli spennende og se hvordan de får fram handlingen i et skuespill, vet veldig lite om stykket, så om de får meg til å forstå hva dette handler om, venter jeg spent på.

  2. jeg er mest spent på karakter Nora, regner med på at hun har en viktig rolle i stykket.

  3. jeg tror stykket handler om et dukkehjem som er nice.

  SvarSlett
 13. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 14. Jeg har ikke kjempehøye forventninger til teateroppsetningen. Men jeg håper de har klart å modernisere det.

  Jeg er mest spent på Nora fordi jeg ikke vet hva som skjer i stykket, og det blir spennende å få vite hva som skjer med henne.

  Stykket handler vel om familieintriger.

  SvarSlett
 15. Jeg har ikke så store forventninger til stykket, i og med at jeg ikke vet nå mye om det.

  Har heller ingen stor formening om det, men om jeg skal trekke fram en. Må jeg si Nora. Jeg lurer på hvordan hun løser problemene.

  Er ikke sikker, men jeg lukter at et av temaene er familieproblemer.

  SvarSlett
 16. Jeg håper at Ibsens Et Dukkehjem er litt modernisert, men samtidig bærer preg av Ibsens opprinnelige stykke. Jeg er mest spent på Nora.
  Jeg tror stykket handler om kritikk av de tradisjonelle rollene til menn og kvinner i ekteskap.

  SvarSlett
 17. ælske bloggen her, livet mitt asz

  SvarSlett
 18. Ibsens ripsbærbusker og andre buskevekster..

  SvarSlett
 19. I love this blog

  SvarSlett
 20. Forventer et dramatisk og spennende stykke som ikke blir kjedlig i lengden. Jeg er spent på å se hvordan historien utvikler seg, og hvordan de får fram budskapet til Ibsen. Den karakteren som jeg er mest spent på å se må være Nora. Jeg tror stykket handler om personer som oppfører seg som "dukker" og lever etter samfunnets forventninger. Samtlidlig som jeg tror det er et stykke som handler om kjærlighet og konflikter.

  SvarSlett
 21. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 22. store forventninger.
  Nora.
  veit ikke.
  ingen kommentar.

  SvarSlett
 23. Jeg forventer at stykke blir spennende og vekker min oppmerksomhet.
  Mest spent på Nora.
  Tror stykket handler om Noras liv som ei dukke.


  Hjertlig hilsen BBB. KOZ OG KLEMZ

  SvarSlett
 24. Store forventninger til stykket, blir spennende. Er mest spent på å se Torvald Helmer. Stykket handler om familieintriger og konsekvensen av å skjule sannheten?..

  SvarSlett
 25. Sick leken blogg, stå på videre;D

  SvarSlett
 26. EG HEITER RUNE OG ELSKER TVILLINGER

  SvarSlett
 27. http://www.elg.no/

  SvarSlett
 28. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 29. “If the ride is more fly, then you must buy.”

  SvarSlett
 30. 1. vet veldig lite om dette stykket, men håper de klarer og få fram handlingen veldig klart uten at du vet mye om det.

  2. jeg er mest spent på Nora siden det virker som hun har en stor rolle i dette stykket.

  3. jeg tror stykket handler om et dukkehjem med klasse.

  SvarSlett
 31. Jeg tror det kan bli artig å se oppsetningen av Ibsen.
  Selv er jeg mest spent på karakteren Nora, dette på grunn av at stykket er bygd opp rundt henne.
  Jeg tor stykekt handler om familieintriger.

  SvarSlett
 32. Jeg gleder meg til å se stykket, og håper det blir spennende. Den karakteren jeg er mest spent på er Nora, fordi hun virker som en spennende person. Jeg tror stykket handler om kjærlighet og konflikter. Og om hvordan Nora holder på hemmeligheten sin.

  SvarSlett
 33. Ut ifra det vi har lest og snakket om rundt oppstillingen av "Et dukkehjem", har jeg forventninger om at teaterstykket blir interessant og spennende. Er spent på om Trøndelag Teater har greid å få til et stemningsfullt stykke, og er særlig nygjerrig på hvordan Nora opptrer - blant annet om hun er like sta og naiv som det vi har fått inntrykk av at hun er. Tror stykkets hovedtemaer er kjærlighet og intriger, og at handlingen dreier seg om Nora og hennes hemmelighet.

  SvarSlett
 34. Forventningene er meget stor til dette mesterstykket, jeg gleder meg til å se Nora og fru Linde sin dialog. Så er jeg også spent på hvordan Krogstad er som person. Håper at humor står i fokus og at dette er underholdende på alle plan.

  Bra blogg btw!! :))))

  SvarSlett
 35. Jeg forventer høy spenning gjennom hele stykket, gjerne med mye drama og konflikter så busta fyker! Forventingene til skuespillerene er at de er dyktige og har en sterk innlevelse, slik at man får en stor virkelighetssfølelse.Jeg er mest spent på Nora, og på hvilken måte hun framstiller seg selv som "dukke". Jeg tror stykket handler om en fasade som gradvis faller sammen, der det er konflikter og intriger som utløser dette. Intriger er jo alltid like underholdene, så jeg ser frem til å se stykket!

  SvarSlett
 36. Gla i dere alle sammen... voff voff

  SvarSlett
 37. <3 <3 CAMILLA <3 <3

  SvarSlett
 38. Jeg gleder meg til å se stykket på teateret. Håper det blir både spennende og interessant. Den karakteren jeg er mest spent på er Nora, det skal bli artig å se hvordan Nora skjuler virkeligheten.
  Jeg tror stykket handler om familien og konflikter innen familien.

  SvarSlett
 39. DET HERRE HEN GÅR FERR LANGT!!!!

  SvarSlett
 40. Mine forventninger for Trøndelag Teaters oppsetning av Ibsens "Et dukkehjem" er å se hvilken tolkning de har av forestillingen i 2000-tallet, i forhold til hvordan sykket ble laget i 1879. Jeg er mest forventninger til Nora, og hvordan hennes karater blir framstilt.

  - stykket tror jeg handler om syk drama mellom Nora og hennes nå friske mann, synd han ikke døde, da hadde Nora spart mye penger.

  Hva er aldersgrensen egentlig?

  SvarSlett
 41. mine forventninger til trøndelag teater er at stykket fanger min oppmerksomhet, slik at jeg blir intressert til å følge med vidre. De karakterene jeg er mest spent på er Nora og hennes forhold til Krogstad. stykket tror jeg handler om et drama mellom Nora, hennes man og Krogstad.

  SvarSlett
 42. Jeg forventer en oppsetning som virkelig klarer å få fram dramaet og spenningen jeg tror Et dukkehjem inneholder.
  Karakteren jeg er mest spent på er Nora, det skal bli interessant å se hvilken person hun virkelig er.
  Klarer ikke helt å se for meg hva stykket kan handle om, men kanskje bygger det seg opp et stort drama mellom de ulike karakterene.

  SvarSlett
 43. Har store forventninger til dette stykke.
  Det er Nora jeg er mest spent på. Tro stykke handler om familieintriger.

  SvarSlett